17/10/2009

Asbestos is Everywhere - Even in This Day and Age, Asbestos Can Cause Serious Medical Problems

Asbest është Kudo - Edhe në këtë ditë dhe mosha, Azbesti Mund Problemet Shkak të Rënda Mjekësi Asbest është kudo. Edhe në këtë ditë dhe moshë, asbest mund të shkaktojë probleme serioze mjekësore ose edhe vdekje për ata që punojnë përreth asbest ose thith atë për periudha të gjata kohore. Nëse ju keni qenë të diagnostikuar me një sëmundje asbest lidhur me këtë, ju duhet të kërkoni këshilla ligjore nga një avokat Anxhelos Los asbest përvojë sa më shpejt të jetë e mundur pas diagnozës suaj. Asbest mund të çojë në probleme serioze shëndetësore. Ndoshta dy më të rëndë janë fibrozë sëmundje të mushkërive dhe Mesothelioma. Mesothelioma është një kancer që ka qenë lidhur me ekspozim afatgjatë për asbest. Heqja e asbestit është një punë e rrezikshme. Punëtorët janë të përshtatshëm si duhet dhe të mbrojtura nga fibrave të rrezikshme. Megjithatë, shumë të vijnë në kontakt me asbest në baza ditore edhe pa e ditur atë. Asbest ishte minuar i parë sepse ishte zbuluar të jetë shumë e ngrohjes rezistente. Prandaj, ajo është përdorur në shumë gjëra të tilla si ndërtimi materiale. Ajo është përdorur edhe në bërjen e disa veshje për shkak të aftësisë së saj për të mbajtur të ngrohjes. Jetë i sigurt se avokati Los Anxhelos ju zgjidhni është përvojë në trajtimin e rasteve e asbestit. Sigurohuni që ata të specializuar në rastet e Mesothelioma dhe fibrozë të mushkërive. Mos kini frikë të kërkoni shumë pyetje para zgjedhjes avokati drejtë Kaliforni asbest. Por mos prisni të gjatë në marrjen e këtij vendimi pasi atje vetëm mund të jetë një kufi i kufizuar kohën në të cilën ju mund të dorëzojë një kërkesë. Çdo shtet mund të ketë kufizime të ndryshme. Avokati Azbesti do të jetë gjithashtu në dijeni të ndonjë rregulloreve të qeverisë përreth kufijve të ekspozimit të asbestit Cila niveleve mund të konsiderohet i sigurt dhe që niveli mund të jetë kërcënuese. Këto nivele, për rregullat e fundit janë shuma e fibrave një është e ekspozuar në një periudhë të caktuar kohe. Për shembull, ekspozimi nuk duhet të tejkalojë 1,0 fije për centimetër kub në një periudhë 30 minuta dhe nuk duhet të tejkalojë 0,1 fibrave për centimetër kub gjatë një periudhe të tetë orë. Miliarda dollarë janë paguar jashtë për viktimat gjatë viteve në apartamente ligj asbestit dhe ndoshta miliarda më shumë janë në pritje në sistemin tonë gjyqësor sot. Por e saj duke marrë pak më e vështirë për të fituar këto raste të gjithë kohës. Një avokat i kualifikuar asbest do të kushtojnë gjithë kohën e nevojshme për të hetuar rastin tuaj. Ishte një punëdhënësi ose kompania e tyre nga pakujdesia? Shumë pyetje duhet të jetë duke u përgjigjur, një avokat të mirë Los Anxhelos asbest di të gjitha pyetjeve të duhura.

2 Komento edhe ti:

Anonymous said...

My brother recommended I would possibly like
this web site. He was entirely right. This post truly made
my day. You cann't imagine simply how so much time I had spent for this info! Thanks!

Here is my homepage - koch dich schlank

Anonymous said...

My brother recommended I would possibly like this web site.
He was entirely right. This post truly made my day.
You cann't imagine simply how so much time I had spent for this info! Thanks!

my web-site :: koch dich schlank
my website - lonelyguy.org

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info