17/10/2009

Mesothelioma Treatment Exposed

Mesothelioma Treatment ekspozuar Mesothelioma është një kusht vdekjeprurës që është shënuar nga rritja e qelizave kanceroze, në mesothelium. Mjekimi procedurat janë në ekzistencën, por nga shumë faktorë të vendosë affectivity e alternativa të trajtimit mjekësor. Në këtë artikull të shkurtër, unë do të shpjeguar disa nga këto alternativa të trajtimit mjekësor. Mesothelioma është i njohur të ndodhë në faza. Në qoftë se kushti është diagnostikuar në një fazë të parë, atëherë ka vend për mbijetesë. Për më tepër, shanset janë të lehta. Ndryshe nga llojet e tjera të kancereve që janë në ekzistenca në këtë ditë, kusht është e vështirë për t'u diagnostikuar. Le të peshoj mbi disa nga mundësitë e trajtimit në dispozicion. Lloji më i rëndësishëm i kurë është operacioni. Kjo është bërë zakonisht gjatë fazave fillestare dhe është forma më e rekomanduar e trajtimit Mesothelioma. Procedura përfshin heqjen e qelizave kanceroze nga rajonet e prekura duke përdorur masa adekuate kirurgjike. Procesi mund të merrni të komplikuar në situata të caktuara. Operacioni mund të jetë shkaku direkt i formave malinje të Mesothelioma siç shihet në disa prej pacientëve. Për shembull, Mesothelioma mirë mund të transformojë të Mesothelioma pleural kur disa operacioneve te komplikuara. Lutemi bëni një shënim për pikë se operacioni është e dobishme vetëm në fillimin e rritjes së qelizave të kancerit. Forma e dytë e trajtimit Mesothelioma është kimioterapi. Procedura trajtim është i thjeshtë - kimike janë injektuar në trupin e pacientit. Këto kimikate janë të dizajnuara në atë mënyrë që ata janë të njohur për të vepruar mbi qelizat kanceroze të veçanta vetëm. Mjeku mund të rekomandojë kimioterapia, kur procedurat kirurgjikale nuk punojnë të jenë të mundshme për pacientin. Kemioterapia mund të jetë e dobishme për disa prej pacientëve, por ai ka ardhur me shumë mangësi. Organ duhet të duhet të përgjigjet për kimioterapi. Në qoftë se nuk ka, trajtim është i kotë. Mjekët të cilët janë duke marrë kujdesin e pacientit gjithmonë mbani një skedë për përparimin e arritur nga ata. Kur kimioterapia, nuk është duke punuar si qëllim, mjekët të kalojë në një formë tjetër të trajtimit Mesothelioma. Ajo është e njohur si terapia rrezatuese. Rrezet e specializuara janë të përdorura në këtë procedurë për të djegur larg kancerin shkaktuar qelizat. Kjo është një procedurë e shtrenjtë dhe është e rekomanduar zakonisht vetëm gjatë fazave më të avancuara të sëmundjes. Mjekët zakonisht subjekt i durueshëm për të kimioterapia dhe rrezatimi terapia. Ajo është efektive për disa prej pacientëve, por për të tjerët gjendja mund të mbetet e njëjtë. Sipër-përmendur mundësitë e trajtimit janë përdorur në lidhje sipas shkallën e rritjes së qelizave të kancerit. Siç e kishte përmendur më parë, pasi gjendja është diagnostikuar, mundësitë e trajtimit mund të filluar. Këto ditë, mjekët bëjnë përdorimin e testeve për të diagnostikuar SMRP kusht. Qelizat mesothelium që janë të sulmuar nga agjentët kanceroze lirimin e një kompleksi të veçantë si një efekt anësor. Në qoftë se prania e këtij kompleksi është shpallur në analizat e gjakut, atëherë mjekët mund të kërkojnë për analiza më të avancuara për të asimiluar situatën. Disa nga studiuesit kanë vënë në pikpyetje integritetin e këtyre llojeve të testeve. Është më mirë për të diskutuar me mjekun për prognozë Mesothelioma dhe për të arritur në një vendim të përshtatshme.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info