17/10/2009

Mesothelioma - Dealing With Shortness of Breath

Mesothelioma - Ballafaqimi me gulçim Mesothelioma është një kancer mjaft rrallë që është e lidhur me ekspozimin ndaj asbest. Manifestohet me simptome të kancerit të ndryshme në varësi fazë është në dhe vendndodhjen e trupit. Në shumë raste, gulçim është një problem, por ka një sërë mënyrash për t'u marrë me të. Mesothelioma është disi i një frazë e kapur për një lloj të caktuar të kancerit të shkaktuara nga ekspozimi i asbest. Kjo i referohet një kancer të rreshtim Mesothelioma në trupin e sipërme. Problemi është ky rreshtim gjendet kudo nga SAC përreth zemrës poshtë për të organeve në bark të ulët. Si rezultat, një diagnozë të Mesothelioma rreth më të ulët, të mushkërive tani është shumë më e drejtë të ndryshme, atëherë diagnoza njëjtë për zemër. Mesothelioma numrin e madh të çështjeve kanë të bëjnë me kancer të mushkërive rreth zonës. Si rezultat, mushkëritë janë të ndikuar shpesh në disa mënyra. Funksion praktik shumë të shqetësuar, por problemi i madh është zakonisht embedding e fibrave asbestit vogël në alveoli ku ajrit në mushkëri është transferuar në gjak. Kjo mund të çojë në gulçim për shumë pacientë. A ka ndonjë gjë që mund të bëhet për gulçim në këto situata? Po. I parë është të tregoni mjekut tuaj! Ai ose ajo mund të përshkruajnë medikamente apo oksigjen ndihmuar frymëmarrje seanca të ju japin lehtësim. Ju mund të merrni disa hapa praktike të mirë. Meditimi dhe joga janë ide të shkëlqyer si ato të ndihmuar një person të pushojnë, e cila do të reduktojë tatimore në mushkëritë tuaja. Ju duhet të shqyrtojë gjithashtu pillows gjumi më të shumta në një përpjekje për të marrë kokën tuaj mbi qartë e trupit tuaj. Kjo do të lehtësojë edhe frymarrjen tuaj. Nuk ka shërim në vetvete për të Mesothelioma, por zbulimin e hershme mund të bëjë dallimin në mes të jetuar dhe duke vdekur. Ndërsa sëmundja është vdekjeprurëse, që nuk do të thotë që ju duhet të vuajnë nga disa prej simptomave. Shortness fryma është ai që mund të trajtohen me nëse bëni një përpjekje.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info