17/10/2009

Things You Should Know About Malignant Mesothelioma

Gjërat që duhet të dini për malinje Mesothelioma Lloji i kancerit të gjetur një shumë e rrallë Mesothelioma është i keq, por ndikon qelizat mesothelial se tre linjë më e madhe e dëmtimit të dhëmbëve trupit përreth mushkëritë, zemra dhe bark dhe është një formë agresive të kancerit. Ekspertët besojnë se ekziston vetëm një mënyrë për të kontratës Mesothelioma malinje dhe se është me anë të ekspozimit ndaj asbest. Në të kaluarën, asbest u konsiderua si një mineral shumë të dobishme dhe me dhunti të shumta që ajo ka izolimin dhe pronat retardant zjarr. Ajo është përdorur si ajo ka një tolerancë shumë të lartë të ngrohjes dhe ajo është e mrekullueshëm të forta, kjo ishte edhe shumë e lirë. asbest bërë e fibrave të cilat mund të jenë mikroskopike dhe ajrore kur tavanet e mbuluar me plas asbest ose kur ajo është e ekspozuar ndryshe në ajër. grimcat mikroskopike e asbestit merrni bashkangjitur rrobat, flokët, lëkurën dhe thonjtë e njerëzve të cilët janë duke punuar me këtë mineral dhe janë kryer në shtëpi në një bazë të rregullt, duke infektimin anëtarët e familjes ose njerëzit e tjerë me të cilët punonjësi ka kontakt të ngushtë. Kjo është e mençur për të siguruar që ju dhe anëtarët tuaj të familjes nuk vijnë në kontakt me atë në vendin e parë, sepse nuk ka shërim për Mesothelioma asbestit dhe për këtë arsye. Ekspertët tani rekomandojnë se kushdo që ka pasur ekspozim para asbest në një pikë në jetën e tyre për të marrë kontrolluar nga Mesothelioma malinje edhe në qoftë se ata ndjehen të aftë dhe i mirë. Trajtimi për Mesothelioma malinje është i nënshtrohen kimioterapi ose radiotherapy në përpjekje për të kontrolluar Mesothelioma malinje. Kjo është një sëmundje e heshtur, dhe prandaj nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të mbrojtur veten apo anëtarët tuaj të familjes nga ajo dhe shmangur tragjedi.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info