17/10/2009

Asbestosis - Why Asbestos Exposure Can Be So Crippling

Asbestozë - Pse Exposure Azbesti mund te jene kaq paralizuese Asbest është një nga ato dichotomies mizor në univers. Kjo është një material çudi në se ajo është shumë rezistent ndaj zjarrit, por ka efekt të tmerrshme të shkaktimit të një mori problemesh shëndetësore. Asbestozë është ai që nuk është diskutuar të gjitha që shumë, por ajo mund të vërtetë të dëmtuar. Nëse dikush pyeti se çfarë problemi shëndetësor që do të lidhin me asbest, pa dyshim përgjigja do të jetë kancer. Edhe pse pak e di se Mesothelioma është emri i kancerit veçanërisht e tmerrshme të shkaktuara nga ekspozimi asbest, ata nuk dinë për të gjitha paditë kundër prodhuesit asbestit dhe probleme të mëdha shëndetësore që ka ndodhur. Asbestozë nuk është një formë e kancerit, por kjo është definitivisht një problem i madh për shëndetin. Çfarë është asbestozë? Kjo është inflamacion dhe dhëmbëza të mushkërive. Kjo ndodh kur fibrave asbest janë të frymëzuam në, por nuk arrijnë në zonat e thella të mushkërive. Në vend të kësaj, fibrave të bëhet ngulitura në rreshtim brendshme. Kjo vrimë e materialit të mushkërive shkakton dhëmbëza, por gjërat më keq. Sistemi imun reagon ndaj asbest duke u munduar të largojë atë. Është e rrallë të suksesshme, por inflamacion është efekt anësor. Pra, pse është asbestozë kaq paralizuese? Simptome tregojnë përdorimin e çdo gjë. Ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme, viktimë humbet aftësinë për të marrë frymë thellë. Me kalimin e kohës, ata mund vetëm të breaths të vogla dhe të vogla. Kjo do të thotë se ata janë të kufizuar në mënyrë efektive për një jetë të kufizuar. Çdo lloj i eksitim mund të shkaktojë episode të dhimbshme të marrë frymë. Shumë mund mezi ecin dhënë mungesa e oksigjenit ata mund të konsumojnë. Për të gjitha qëllimet intensiv, ata ngadalë fillojnë të më merret fryma. Asbestozë Mund të shërohet me trajtim? Ashtu si me asbest më të shkaktuar sëmundje, është i pikëlluar përgjigje nuk ka shërim. Më e mirë që mund të bëhet me asbestozë është për të vënë pacientit në një sistem frymëmarrje oksigjeni për të ndihmuar të paktën të hequr shumë e stresit frymarrje brenda dhe jashtë. Ndërsa kjo ndihmon, kjo e kufizon më tej pacientit për një jetë të kufizuar. Asbest shkakton një mori të kancereve që janë të qartë e keqe në çdo kuptim të mandatit. Asbestozë nuk është një kancer, por ajo është një sëmundje po aq të mjerueshme.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info