17/10/2009

What is Benign Mesothelioma?

Çfarë është bamirës Mesothelioma? Mesothelioma është një gjendje fatale, dhe nëse ai nuk mjekohet siç duhet, kjo do të çojë në dështimin e pacientit. Ka forma jo-fatale e Mesothelioma shumë, dhe ata janë të njohur si Mesothelioma mirë. Këto janë zakonisht forma të padëmshme të Mesothelioma. Kjo nuk nënkupton domosdoshmërisht se njerëzit që vuajnë nga dashamirës janë të sigurta nga rreziku. Në mungesë e alternativave të trajtimit të duhur, kusht është po aq kërcënuese për jetën. Në këtë artikull të shkurtër, unë do të renditur disa faktorë të rëndësishëm në lidhje me beninje. Kur e dëgjon Mesothelioma termi mirë, ata natyrisht mund të mendojnë se gjendja është kërcënuese për jetën. Fakti i vërtetë është e kundërta e saktë. Mesothelioma bamirës është një tumor dhe jo kancer. Kancer tumor dhe janë të njëjtë, por dallimi qëndron në mënyrë që të veprojë në trupin e njeriut. Tumor është në çdo kohë të kufizuar. Kanceri është i njohur për të përhapur në të gjithë trupin. Ky është ndryshim kryesor mes dy. Një pacient diagnostikuar me Mesothelioma mirë mund të tjera me lehtësi, sepse me medikamentet e duhur, kusht mund të lehtësohet shumë. Diagnoza e çdo forme të Mesothelioma eshte e veshtire. Si ka Mesothelioma mirë origjinën në trup? Mjekët kanë provuar tashmë se ka një lidhje direkte mes asbestit dhe dashamirës. Kjo gjendje mund të cilësohet si një nëndarje të kancerit Mesothelioma asbest. Pluhur Azbesti është i njohur për të mikroskopike në natyrë. Kjo hap rrugën për inhalimi lehtë e pluhur. Nga mushkëritë, ai është transportuar për pleurë. Pleurë të ndodhë që të jetë një këllëf të shtresës mbrojtëse rreshtim zgavrën gjoks dhe mushkërive. Pluhur asbest është depozituar në qelizat pleural. Kur qelizat kuptim prania e asbestit, ata fillojnë të veprojnë kundër tyre. Procedura e mësipërme kur përsëritet për disa herë do të çojë në Mesothelioma mirë. Pasi kusht është diagnostikuar, kjo është më mirë për të kërkuar ndihmë kirurgjikale në largimin e indeve të prekura. Nëse nuk është hequr në një kohë, atëherë mund të fillojë përhapja e tumorit të qelizave të afërt dhe do të kalit vetë. Me forcim, situata bëhet më komplekse. Unë do të doja të bëjë shënimin e një pikë këtu. Mesothelioma bamirës mund të çojë në Mesothelioma pleural. Gjatë operacionit, ka një shans të lartë të shfrim pleural të materializuar. Nëse kjo ndodh, atëherë Mesothelioma pleural do të jetë rezultat. Kjo është një arsye pse njerëzit që janë të nënshtruar operacioneve mirë Mesothelioma janë nënshtruar vëzhgimit për kohëzgjatje të caktuara. Mënyrë e vetme për të parandaluar kusht është duke mbrojtur veten nga pluhuri inhaling gjobë asbest. Punëdhënësi duhet të ofrojë arsimin e duhur të punëtorëve së bashku me furnizimin me pajisje mbrojtëse për to gjatë orarit të punës. Dhimbje në gjoks dhe rajon lidhur me këtë është simptomë kryesor për Mesothelioma mirë. Shortness fryma është një simptomë të përbashkët lidhur me këtë kusht. Me ndihmën e CT scans për gjoks, kusht mund të ju jipet diagnoza.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info