17/10/2009

Mesothelioma Attorneys Handle Cases Involving Mesothelioma, Cancer From Asbestos

Mesothelioma Attorneys Rastet Handle Përfshirja Mesothelioma, Gaforrja Nga Azbesti Avokatët të trajtojë rastet Mesothelioma Mesothelioma, i cili është një kancer që është shkaktuar nga ekspozimi ndaj asbest. Mesothelioma malinje është i njohur si një nga format e botëve vdekjeprurëse të kancerit. Kjo sëmundje pretendon jetën e mijëra njerëzve çdo vit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës vetëm. Mesothelioma është një kancer i mesothelium, e cila është cipë që rrethon mushkëritë, barku, dhe zemra. Ajo është gjithmonë fatale dhe zakonisht zgjat me dekada pas duke u ekspozuar në asbest për kancer të ngadaltë në rritje për të gjetur ose të shkaktojnë simptome. Në këtë pikë ai është zakonisht një prognozë të dobët për shkak të progresion të sëmundjes. Ekzistojnë tri lloje të Mesothelioma: Kanceri i mushkërive mesothelium rrethon, e cila është Mesothelioma pleural Kanceri i stomakut mesothelium përreth. cila është peritoneal Mesothelioma Kanceri i mesothelium rrethon zemrën, e cila është Mesothelioma perokardit Është mirë që të konsultoheni Nju Jork Mesothelioma avokatët nëse janë duke shqyrtuar një padi ose keni nevojë për këshilla ligjore për veten ose një anëtar i familjes. Ekspozimi ndaj asbest është një shkak për Mesothelioma malinje. Ndërsa ne të gjithë e dimë se kanceri mund të sulmojnë vetëm për ndonjë organi apo sistemi në trup, shumica e njerëzve mund të tregojnë shumë pak simptoma të jashtëm derisa ajo është me të vërtetë tepër vonë. Kjo është shpesh rasti me Mesothelioma. Nga Mesothelioma kohë është diagnostikuar, megjithatë, nuk ka asgjë që mund të bëhet për të ndaluar ose të ndryshojë proces. Ndonjëherë trajtimeve të kancerit mund të ndihmojë disa njerëz mbijetojnë 12 në 18 muaj. Shumë njerëz ku të ekspozuar me vitet asbest parë ndërsa punonte në industri të ndryshme, të tilla si: Ndërtuesit dhe kontraktuesit minatorë të qymyrit industrinë e ndërtimit të anijeve punëtorëve të ndërtimit më shumë Shumë njerëz ku të ekspozuar ndaj asbest në punën e tyre nga inhaling ose ingesting fibrave të vogël mikroskopike asbest. Ata fibrave asbesots për shumë vendosën në mushkëri përgjithmonë. Konsultohuni me avokatët Mesothelioma Nju Jork për të marrë më shumë informacion. Asbest është në fakt një mineral që natyrisht ndodh dhe është përdorur për shekuj në gjëra të tilla si izolimin, materiale rezistente zjarrit, si dhe veshje. Sot përdorimin e asbestit është i ndaluar dhe ka kujton në produktet që përdoren ose asbesots përdorim. Megjithatë, kjo nuk i ndihmon njerëzit që ishin prekur nga asbest nga vitet e ekspozimit më parë. Nëse ju gjeni se çfarë janë të drejtat tuaja ligjore, ju mund të marrë hapat e nevojshëm për t'u kujdesur për veten dhe familjen tuaj dhe për të diskutuar mundësitë tuaja. Është e rëndësishme që të kontaktoni avokatët e kancerit të mushkërive Mesothelioma sa më shpejt të jetë e mundur, kur ju e dini se çfarë jeni diagnoza është. Një avokat mund t'ju ndihmojë të merrni paratë që meritojnë të paguani për shpenzimet mjekësore, si dhe çdo gjë tjetër që ju mund të keni nevojë gjatë kësaj kohe të vështirë. Edhe në qoftë se ju keni qenë të diagnostikuar terminally keq ju prapë mund të përdorni një avokat për të paguar për shpenzimet që ju nuk dëshironi të keni familjen tuaj për t'u marrë me një herë ju jeni të humbur. Nëse nuk jeni të sigurtë se çfarë të bëjë, të merrni një konsultohet me avokatë me përvojë Mesothelioma Nju Jork në zonën tuaj tani.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info