17/10/2009

Mesothelioma Stages - The Butchart System

Mesothelioma Stages - Sistemi Butchart Mesothelioma është një kancer që është më së shpeshti lidhur me ekspozimin ndaj asbest. Një diagnozë e Mesothelioma domosdoshmërisht sjell një pyetje e trajtimeve të mundshme dhe përfundimi për pacientin. Sistemi Butchart është një mënyrë për të vlerësuar fazat e Mesothelioma. Mesothelioma është si në shumë lloje kanceresh që ndryshimet të ndryshme në dispozicion mundësitë e trajtimit me përparimin e sëmundjes. Catch ajo e hershme dhe ka shumë e opsioneve për të zgjedhur. Kapur atë në fazat e mëvonshme dhe perspektivat nuk janë aq pozitive. Për të kuptuar gjendjen ju apo një mik i cili është diagnostikuar me Mesothelioma ndodheni, ju duhet të kuptoni fazat e sëmundjes. Sistemi Butchart është sistemi më i vjetër në skenë e përdorur për Mesothelioma. Kaq të çuditshme, ka edhe të tjerë të mirë, por ne do të përqëndrohet në versionin Butchart në këtë artikull. Sistemi është i përbërë nga katër fazat dhe fokusohet në tumor primar si një pikë fillimi. Le të bëjmë një vështrim më të afërt. Faza Një Në fazën e një, Mesothelioma ka manifestuar në pleurë ose rreshtim të gjoksit. Kjo është zakonisht i pranishëm në një anë ose të tjera. Ajo mund të shfaqet edhe në zonën e diafragmë si. Dy Faza Mesothelioma ka përparuar në mënyrë të konsiderueshme në këtë fazë. Ajo tani është në rreshtim të dy anët e zgavrën e kraharorit. Ajo mund të jetë gjithashtu në ezofag dhe rreshtim të zemrës. Nyjet limfatike në gjoks pothuajse me siguri janë ndikuar dhe mund të jetë krijimi i një metodë e lëvizjes për kancer. Faza Tre Kancer vazhdon të përhapet. Tani është e qartë në ezofag dhe rreshtim të zemrës. Është përhapur edhe në të gjithë Mesothelium e barkut. Nyjet limfatike përtej zonës gjoks të menjëhershme janë gjithashtu tregon qelizat e kancerit. Faza e katër Mesothelium ka metastasized plotësisht. Ajo është duke lëvizur nëpër qarkullimin e gjakut në pjesë të tjera të trupit. Multiple organet e brendshme janë tani tregon qelizat e kancerit. Situata është shumë e tmerrshme. Pra, çfarë alternativa të trajtimit mjekësor të zbatohet për secilën nga këto faza? Ka të vërtetë nuk është një përgjigje me vend. Problemi është trajtim zakonisht është shumë agresiv. Kjo mund të përfshijë çdo kombinim të kirurgjisë, rrezatimit dhe terapi chemo. Përzierje e saktë do të varet në shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe mendimi i mjekëve tuaj.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info